Φωτια Θεσσαλονικη Τωρα : Κορονοϊός - Ζέρβας: Μην δαιμονοποιούμε τις πλατείες - 36 ... - Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση,.

Φωτια Θεσσαλονικη Τωρα : Κορονοϊός - Ζέρβας: Μην δαιμονοποιούμε τις πλατείες - 36 ... - Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση,.. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς στην περιοχή του πανοράματος. Δείτε βίντεο που κοινοποίησε το gr times. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυρκαγια τωρα · θεσσαλονικη · ειδησεισσ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ Κλειστός ο δρόμος που οδηγεί στον τρίλοφο. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 10.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη λακκιά, στον δήμο θέρμης, στη θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε στις 13:55 και καίει ακόμη ξερά χόρτα αλλά και σκουπίδια, χωρίς, ωστόσο, να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 10. Άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και βρέθηκε νεκρός 81χρονος άνδρας στη σταυρούπολη στην οδό κωνσταντινίδη είχε ανεβεί στην ταράτσα της πολυκατοικίας κι απειλούσε να αυτοκτονήσει με όπλο, ενώ. Φωτιά έχουν πιάσει αυτήν την ώρα ξερά χόρτα στο ωραιόκαστρο.

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη - Εκκενώνεται ξενοδοχείο
Φωτιά στη Θεσσαλονίκη - Εκκενώνεται ξενοδοχείο from media.enikos.gr
Φωτιά είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα κοντά στο θεατράκι της νέας ευκαρπίας, στη θεσσαλονίκη. Για την κατάσβεση της φωτιάς 52 πυροσβέστες, 17 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Φωτιά σημειώνεται αυτή την ώρα σε περιοχή της θεσσαλονίκης. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις πυροσβεστικό ελικόπτερο. Άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι του και βρέθηκε νεκρός 81χρονος άνδρας στη σταυρούπολη στην οδό κωνσταντινίδη είχε ανεβεί στην ταράτσα της πολυκατοικίας κι απειλούσε να αυτοκτονήσει με όπλο, ενώ. Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε κοντά στο θεατράκι της νέας ευκαρπίας με τις φλόγες να είναι ορατές σε αρκετά σημεία της πόλης. Ενημερώσου για ότι συμβαίνει τώρα στη θεσσαλονίκη. Κλειστός ο δρόμος που οδηγεί στον τρίλοφο.

Συναγερμός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυρκαγια τωρα · θεσσαλονικη · ειδησεισσ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ Δείτε βίντεο που κοινοποίησε το gr times. Η φωτιά έχει κάψει οικοπεδικές εκτάσεις παρακείμενων εργοστασίων, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Ειδικότερα, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχει ξεσπάσει φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση κοντά στο πλαγιάρι και καίει ξερά χόρτα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά καίει μόνο ξερά χόρτα και καλάμια και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Καλύτερη η εικόνα από το πύρινο. Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε στις 13:55 και καίει ακόμη ξερά χόρτα αλλά και σκουπίδια, χωρίς, ωστόσο, να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Γράφει το εκκλησια online, εκκλησια ελλαδοσ, νεα Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 10. Φωτιές στη λητή και στην ευκαρπία καύσωνας: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη λακκιά, στον δήμο θέρμης, στη θεσσαλονίκη. Επί τόπου επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

Κλειστός ο δρόμος που οδηγεί στον τρίλοφο. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυρκαγια τωρα · θεσσαλονικη · ειδησεισσ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ Καλύτερη η εικόνα από το πύρινο. Φωτιά σε έκταση με ξερά χόρτα ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή της νέας ραιδεστού θεσσαλονίκης, κοντά στον ιππικό όμιλο. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς στην περιοχή του πανοράματος.

Πυρκαγιά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης - ΤΩΡΑ
Πυρκαγιά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης - ΤΩΡΑ from media.enikos.gr
Μεγάλη φωτιά τωρα στη βαρυμπόμπη. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς στην περιοχή του πανοράματος. Φωτια θεσσαλονικη τωρα κοινωνια φωτιά θεσσαλονίκη τώρα: Σύμφωνα με την πυροσβεστική πρόκειται για μια έκταση με ξερά χόρτα σε αγροτική περιοχή, όπου υπάρχουν κάποια διάσπαρτα σπίτια, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται να απειλούνται από την. Δείτε βίντεο που κοινοποίησε το gr times. Συναγερμός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα Φωτιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη απόψε βράδυ τετάρτης (21/7) στη δυτική θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 18:30 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε χορτολιβαδική έκταση, πολύ κοντά σε.

Ειδικότερα, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχει ξεσπάσει φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση κοντά στο πλαγιάρι και καίει ξερά χόρτα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά καίει μόνο ξερά χόρτα και καλάμια και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε κοντά στο θεατράκι της νέας ευκαρπίας με τις φλόγες να είναι ορατές σε αρκετά σημεία της πόλης. Καλύτερη η εικόνα από το πύρινο. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα. Δείτε βίντεο που κοινοποίησε το gr times. Φωτιά στο σέιχ σου στη θεσσαλονίκη (φωτο) 13 ιουλίου, 2021 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο δάσος της θεσσαλονίκης , στο ύψος του αγίου παύλου. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση,. Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη της πυρόσβεσης για την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην θεσσαλονίκη στο σέιχ σου. Για την κατάσβεση της φωτιάς 52 πυροσβέστες, 17 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Φωτια θεσσαλονικη τωρα κοινωνια φωτιά θεσσαλονίκη τώρα: Φωτιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη απόψε βράδυ τετάρτης (21/7) στη δυτική θεσσαλονίκη. Συναγερμός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα Επί τόπου επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

Διακόπηκε η κυκλοφορία στον περιφερειακό. Ειδικότερα, κάτω από άγνωστες συνθήκες έχει ξεσπάσει φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση κοντά στο πλαγιάρι και καίει ξερά χόρτα. Φωτιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη απόψε βράδυ τετάρτης (21/7) στη δυτική θεσσαλονίκη. Μεγάλη φωτιά τωρα στη βαρυμπόμπη. Συναγερμός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Μεγάλες ζημιές σε φανοποιείο στη Λάρισα από φωτιά ...
Μεγάλες ζημιές σε φανοποιείο στη Λάρισα από φωτιά ... from images32.inewsgr.com
Δείτε βίντεο που κοινοποίησε το gr times. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις πυροσβεστικό ελικόπτερο. Διακόπηκε η κυκλοφορία στον περιφερειακό. Φωτιά σημειώνεται αυτή την ώρα σε περιοχή της θεσσαλονίκης. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · πυρκαγια · πυρκαγια τωρα · θεσσαλονικη · ειδησεισσ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ Φωτια θεσσαλονικη τωρα κοινωνια φωτιά θεσσαλονίκη τώρα: Επί τόπου επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτιά σημειώνεται αυτή την ώρα σε περιοχή της θεσσαλονίκης.

Διακόπηκε η κυκλοφορία στον περιφερειακό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική πρόκειται για μια έκταση με ξερά χόρτα σε αγροτική περιοχή, όπου υπάρχουν κάποια διάσπαρτα σπίτια, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται να απειλούνται από την. Δείτε βίντεο που κοινοποίησε το gr times. Φωτια θεσσαλονικη τωρα συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα στη θεσσαλονίκη 12.02.2021 | 20:34 φωτιά θεσσαλονίκη τώρα: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη λακκιά, στον δήμο θέρμης, στη θεσσαλονίκη. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις πυροσβεστικό ελικόπτερο. Συνεχίζεται η μεγάλη μάχη της πυρόσβεσης για την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην θεσσαλονίκη στο σέιχ σου. Για την κατάσβεση της φωτιάς 52 πυροσβέστες, 17 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Επί τόπου επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς. Γράφει το εκκλησια online, εκκλησια ελλαδοσ, νεα Φωτιές στη λητή και στην ευκαρπία καύσωνας: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη λακκιά, στον δήμο θέρμης, στη θεσσαλονίκη.